Tjänster

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tjänster

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bottom-to-top”]Nya sårbarheter, hot och skadlig upptäcks dagligen. Sårbarheter kan utnyttjas för att komma åt, första eller förändra känslig information. Personer som utnyttjar dessa sårbarheter gör det även i syfte sänka webbsajter, servrar eller tjänster.

För att skydda din sajt, din data och din närvaro online behövs en samling och koordinering av olika tjänster. Det behövs även tjänster som skyddar sajten mot oförutsedda händelser som till exempel en serverkrasch. Att hålla sajten uppdaterad med de senaste åtgärderna för plattform och moduler är en förutsättning för att bibehålla en säker webbsajt.

Utöver webbutveckling, design och rådgivning erbjuder jag förvaltning som är ett paket där ni själva kan välja de delar som just ni behöver för just er sajt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column align=”center” width=”1/2″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_empty_space height=”150″][agni_icon icon=”pe-7s-settings” size=”96″ color=”#0976bc”][/vc_column][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1471627917752{margin-right: 0px !important;}”][agni_service text_i_icon=”2″ title=”Webbutveckling”]Många vill styra över sitt innehåll själva och jag tror på detta koncept. Det är en av de stora anledningarna jag har valt att exklusivt jobba med WordPress som plattform.[/agni_service][vc_empty_space][agni_button value=”Läs mer” url=”/tjanster/webbutveckling” choice=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1471628912827{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][agni_service text_i_icon=”2″ title=”Webbdesign”]Att designa en webbsajt är något som är viktigt med tanke på dagens moderna teknik. Jag kan hjälpa er designa om er nuvarande sajt, ta fram en ny grafisk profil eller båda två.[/agni_service][vc_empty_space][agni_button value=”Läs mer” url=”/tjanster/webbdesign” choice=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/4″][agni_service text_i_icon=”2″ title=”Logotyp”]En logotyp är en viktig del av en verksamhet. Det framkallar inte bara igenkänningsfaktorn i er verksamhet, utan ger även ett seriöst intryck. Jag jobbar på ett speciellt vis för att hjälpa er med detta, klicka och läs mer.[/agni_service][vc_empty_space][agni_button value=”Läs mer” url=”/tjanster/logotyp” choice=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/4″][agni_service text_i_icon=”2″ title=”Förvaltning”]När er webbplats är färdig och lanserad kan jag hjälpa er förvalta den för att säkerställa en trygg och pålitlig drift. Har ni en befintlig sajt och letar efter en webbadministratör träffar jag gärna er för att se hur jag kan stå till tjänst.[/agni_service][vc_empty_space][agni_button value=”Läs mer” url=”/tjanster/forvaltning” choice=”accent”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”54px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][agni_section_heading divide_line_color=”#1275bb” heading=”Jag hjälper dig välja” sub_heading=”Kontakta mig nedan för gratis rådgivning.”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][contact-form-7 id=”35″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]